Pitopalvelua Harjavallassa ja lähikunnissa

Ota yhteyttä

Ravintola Hakuninmäki tarjoaa pitopalvelua yrityksille ja yksityisille. Meiltä saat maittavat tarjoilut esimerkiksi kokouksiin, yritystapahtumiin, pikkujouluihin, syntymäpäiville, ylioppilasjuhliin ja muistotilaisuuksiin. Myös kokous- ja koulutustilamme ovat vuokrattavissa. Pitopalvelu onnistuu Harjavallasta käsin joustavasti koko Satakunnan alueella.

Herkuntäyteiset menut

Olemme koonneet valmiita menuja, joista löytyy varmasti herkkuja jokaiseen makuun ja tilaisuuteen. Voit tutustua osaan menuistamme täällä. Tarjoamme mielellämme myös muita menuvaihtoehtoja tarjouspyynnön yhteydessä.

Kakut tilauksesta juhliin

Loihdimme täytekakut, voileipäkakut ja muut leivonnaiset tilauksesta kaikenlaisiin juhliin. Tilaustuotteet räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Tutustu tilaustuotteisiimme.

Ota yhteyttä ja tilaa pitopalvelu

Kun järjestät tilaisuutta Harjavallassa tai muualla Satakunnassa, kannattaa kysyä meiltä tarjous pitopalvelusta. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön sivujemme lomakkeella.

Tarkista palvelumme laatu oivahymy.fi.

Yhteystiedot

Ravintola Hakuninmäki

 Pyydyskatu 1

    29200 Harjavalta

0400 731 571

 posti@ravintolahakuninmaki.fi 

Tilaa ravintolamme pitopalvelusta ruuat ja herkut erilaisiin tapahtumiin – palvelemme Harjavallassa ja muualla Satakunnassa!

Ota yhteyttä